Now Enjoy Free Shipping On All Orders!

En musefælde for mugtoksiner

Jeg sprang næsten ud af brusebadet, da jeg så det.

I hjørnet, bag shampoo og hårbalsam, hen langs fliserne — sorte mugpletter, der sendte deres giftige sporer ud i luften.

Pludselig gav det hele mening. Jeg havde ofte haft hovedpine i de seneste par uger, og normalt får jeg aldrig hovedpine. Min næse og mine bihuler var altid tilstoppede. Det var muggen, der havde forårsaget det, og jeg var nødt til omgående at gøre noget ved det.

Genopretning

Jeg tog direkte over til materialisten. Jeg købte den stærkeste spray mod skimmelsvampe, som de havde.

Da jeg kom hjem, brugte jeg sprayen, og skyllede det hele af. Jeg satte en ventilator op ved badeværelsesdøren. Jeg åbnede alle vinduer i huset. Og håbede på det bedste.

Ikke det virkelige problem

I de næste par dage overvågede jeg nøje badekarret. Muggen vendte ikke tilbage. Men jeg fik alligevel hovedpine — og jeg kunne stadig lugte mug, når jeg gik forbi badeværelset. Årsagen til det er de mykotoksiner, som mug udskiller.

"Mykotoksiner kan stadig være i boligen længe efter, at muggen er væk..."

Det er ikke selve muggen, du skal være bange for — det er de små mugtoksiner, som er skadelige. Og mykotoksiner kan forblive i boligen længe efter, at muggen er væk. De binder sig til støvpartikler og svæver rundt i dit hus indtil den dag, hvor du indånder dem og så — BUM.

Kuren med den rådnende kylling

Jeg begyndte at blive vanvittig. Jeg havde det som om, jeg kunne lugte mug over alt i mit hjem. Det virkede som om mine symptomer blev værre — mit hoved gjorde ondt hele tiden, og jeg sov elendigt.

Jeg talte med min ven Tammy om det. Hun sagde henkastet, "Du er nødt til at deodorisere dit badeværelse."

"Jeg havde intet ønske om at skjule lugten af mug med dufte..."

Jeg fortalte Tammy, at det var det sidste, jeg ønskede. Jeg ville ikke skjule lugten af mug med dufte, så jeg ikke kunne lugte det længere. Jeg var nødt til at fjerne mugtoksinerne permanent.

Tammy smilede bare til mig. "Kære, det er lige præcis hvad jeg tænkte på," sagde hun. Og hun fortalte mig om noget, som hun kaldte "kuren med den rådnende kylling."

Hvordan Tammy reddede sin bil

En dag købte Tammy 1 kilo kyllingebryst. Hun glemte kødet i bilen. Og så tog hun på en uges ferie.

Da hun kom hjem igen, lugtede bilen ærlig talt af død. Hun rensede og skrubbede den selvfølgelig grundigt, men lugten var der stadigvæk. Parfumer og dufte blandede sig bare med stanken af rådden kylling, og gjorde bare situationen værre. Tammy troede, at hun havde ødelagt sin nye Audi for altid.

"Da hun kom hjem igen, lugtede bilen ærlig talt af død..."

Som en sidste udvej prøvede Tammy endelig en pose med aktivt bambuskul. Faktisk brugte hun ikke kun én pose. Hun smed fire af dem ind i bilen.


De opsuger på naturlig vis lugte, bakterier og mugtoksiner

Efter én dag var lugten af den rådne kylling markant reduceret. Dag for dag blev situationen bedre. Og efter en uge var den modbydelige lugt af råddent kød i Tammys bil helt forsvundet. Hvilket fik mig til at undre mig over, hvad magien bag denne hemmelighed var?

Virker som en musefælde

Aktivt bambuskul er det samme, som de bruger i avancerede vandbehandlingsanlæg. Det er i bund og grund en musefælde for meget små partikler, der svæver rundt i luften.

"Det samme, som de bruger i avancerede vandbehandlingsanlæg..."

Det er fremstillet af rent kulstof, der indeholder milliardvis af små huller, som en mikroskopisk schweizerost. Når luften passerer gennem disse små huller, fanges lugtmolekylerne, støvpartiklerne og mugtoksinerne i dem. Det lød lovende, og jeg havde intet at miste. Så jeg besluttede mig for at afprøve Tammys råd.

Mine første resultater

Jeg fik tre poser med BambusFrisk™ aktivt kul. Jeg anbragte to poser i mit badeværelse og én i entréen.

Selvfølgelig bemærkede jeg intet i starten. Poserne er lugtfrie, og det tager tid, inden luften passerer gennem dem, så de kan udøve deres magi. Jeg ventede i spænding, og håbede på, at de faktisk ville virke.


De fjerne den mugne lugt fra mit badeværelse — da intet andet virkede

I løbet af et par timer virkede det som om, lugten gradvist blev mindre. Da dagen var slut, kunne jeg ikke længere lugte muggen. Jeg blev begejstret og håbefuld, men den vigtigste test var endnu ikke bestået.

Hvad med de mugrelaterede hovedpiner?

Lige siden jeg havde fået mug i huset, havde jeg haft kraftige, konstante hovedpiner, hvilket jeg normalt aldrig har. Og selv efter at jeg havde fjernet muggen, havde jeg stadig hovedpine, fordi mugtoksinerne stadig var der. Løste poserne med aktivt kul det problem?

"Da jeg vågnede op næste morgen, var min konstante hovedpine forsvundet..."

Jeg er sikker på, at de gjorde. Som jeg sagde, poserne med aktivt kul eliminerede hurtigt lugten af mug, selv når det ikke hjalp at lufte ud i badeværelset. Men mere vigtigt er det, at min konstante hovedpine var forsvundet, da jeg vågnede op næste morgen. Mine bihuler var heller ikke tilstoppede længere. I løbet af de følgende dage, det kom aldrig tilbage, og min sundhedstilstand vendte tilbage til normal. Jeg var selvfølgelig meget lettet. Men jeg overvejede, om det hele havde været et tilfælde?

3 lugtteste

Tammy havde allerede fortalt mig, hvor godt disse BambusFrisk™-poser havde virket til at fjerne lugt i hendes bil. Jeg ville se, om jeg kunne gøre det samme i mit hjem, eller mugsituationen bare havde været et tilfælde. Så jeg foretog et lille hjemmeeksperiment tre steder:

  1. Min søns klædeskab: Med min teenagesøns gavmilde tilladelse lagde jeg en pose BambusFrisk™ bagerst i hans klædeskab. Dette skab lugtede altid muggent og moskusagtigt. I løbet af timer havde posen opsuget lugtene, og skabet lugtede nu fint. Karakter: 12.
  2. Hjørnet ved kattebakken: Vores 13-årige kat har sit eget hjørne til kattebakken. Selv om vi regelmæssigt gør det rent, lugter der stadig nogen gange ubehageligt af kattetis. BambusFrisk™-poserne reducerede denne lugt markant, men fjernede den ikke helt. Karakter 10.
  3. Indeni sko: Der er BambusFrisk™-poser i mindre størrelser, som passer i en sko. Jeg kom et par i min mands godt brugte gummisko. I løbet af nogle dage forsvandt den svedige stank af slidte sko på magisk vis. Karakter: 14.
Jeg har fundet mange måder at anvende dem på rundt i huset

Holder i 2 år

Efter at have fundet ud af, hvor godt disseBambusFrisk™-poser virker, kan jeg varmt anbefale dem, selv om det kun er til at bruge én gang. Men her er det bedste. Du kan blive ved med at bruge hver pose i op til to år — når du kender dette lille "trick" til at nulstille dem.

Hver måned skal du lægge poserne ud i solen i en time. UV-strålerne nulstiller posen, og udløser alle de oplagrede lugtpartikler indeni. Og du behøver ikke skarpt sollys til dette. UV-strålerne er der selvom det er overskyet.

Det er forresten vigtigt at gøre dette udenfor. Fordi du vil ikke slippe mugtoksinerne og sporerne fri i dit hus igen. Hvilket fører mig til min endelige pointe.

Vær forsigtig med mug

Hvis du har mug i dit hjem — eller har mistanke om dette — så råder jeg dig til straks at gøre to ting:

  1. Fjern muggen med det stærkeste rengøringsprodukt, du kan finde
  2. Få nogle Bamboo Fresh-poser der kan opsuge og fjerne eventuelle mugtoksiner, som stadig svæver rundt i dit hjem

Når du har sluppet af med muggen, kan du helt sikkert finde undredvis af andre ting, du kan bruge poserne til i dit hjem. De fjerne alt fra støv til bakterier og grimme lugte. Jeg kan varmt anbefale disse BambusFrisk™-poser, og jeg er virkelig glad for at have fundet dem.

40 % rabat lige nu

Jeg har lige set, at firmaet, som fremstiller BambusFrisk™-poserne, tilbyder 40 % rabat. Jeg skyndte mig at købe et nyt par til mig selv — jeg kan ærlig talt ikke få nok af dem. Jeg ved ikke, hvor længe tilbuddet varer ved, så jeg anbefaler dig at skynde dig over på deres hjemmeside og købe et sæt, mens rabatten er der.